HAWAIIAN POKé BOWL OOSTENDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Oostende. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 9:59 Snelle levering. Tijd gaf 45 minuten aan, maar werd dan teruggedrongen naar 30 minuten. Hele vriendelijke koerier die op een correcte manier met het eten omging. Eten was heel lekker en meer dan voldoende. Ik zal zeker nog eens bestellen.
1 mei 2024 om 14:23 3 maaltijden op een feestdag. Klopte perfect!
14 apr 2024 om 20:48 1u30 gewacht op een bestelling voor 2 personen… erbarmelijke service takeaway!
4 apr 2024 om 21:29 Fast delivery and delicious food.
17 mrt 2024 om 21:39 Verkeerde bestelling gekregen van takeaway. Daarna wilden ze de juiste bestelling niet meer leveren. We krijgen normaal wel ons geld terug, maar daarmee hadden we nog geen eten.
17 mrt 2024 om 19:22 Producten niet mee geleverd, als we contact hebben genomen, konden ze geen nieuwe bestelling plaatsen voor ons, we stonden daar zonder eten, gelukkig heeft Takeaway het rechtgezet.
17 mrt 2024 om 16:52 Goede kwaliteit, levering perfect op tijd en correct. persoonlijk heb ik de indruk dat er soms veel rijst is tegenover de overige ingrediënten.
3 mrt 2024 om 20:34 Had 2x Chicken large besteld en maar 1 geleverd..
26 feb 2024 om 20:57 Alles was in orde.
11 feb 2024 om 11:26 Bij de bestellingen zeer kleine portie gevraagde groenten. Jammer dat er meer rijst wordt gegeven in de plaats. Bij eat inn zijn de porties beter verdeeld.
6 feb 2024 om 8:39 Super levering!
1 feb 2024 om 14:42 Eten was al koud na heel lang wachten. Eten zou aankomen na max 40min. Duurde bijna 2uur